arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

ZZP Callcenter Toppers gezocht!

Ben jij de zelfverdiener die wij zoeken?

Wat verwachten wij van jou? + onze mogelijkheden

Affiniteit met Energie

Je weet veel van Energie en kunt klanten goed adviseren.

Prestatiegerichte ZZP'ers

Jij bent prestatiegericht en je weet wat efficiënt werken inhoudt.

Waar werk je?

Je mag komen aanschuiven bij ons op kantoor op de Kerkenbos in Nijmegen

Salaris: €4.500,00 per maand

Je bent zelf verantwoordelijk voor je salaris maar je kunt met gemak €4.500 per maand verdienen.

Zelfstandige werker

Je bent een zelfstandige werker en je weet precies voor wie en met welk doel je aan het werk bent.

Starten zonder budget

Je mag op locatie gebruikmaken van een beschikbare computer en headset. Natuurlijk ben je ook vrij om elders te gaan werken.

Word ZZP Energie adviseur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan bijdragen aan een duurzaam Nederland. En wij maken dat mogelijk, met nieuwe energie! Hiervoor hebben wij een route uitgestippeld, een pad met ambitieuze doelen, waarin we continu grote en kleine stappen zetten. Onderweg sinds 2019, met opgestroopte mouwen en een glimlach. Alles om ons heen verandert in rap tempo. Hoe ‘t er morgen uit ziet? Dat bepalen we voor een groot gedeelte zelf met de keuzes die we dagelijks maken. Zo ook met de keuze voor energie, waar het vandaan komt en hoe we er mee omgaan. Wij maken het voor iedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame toekomst. Heel simpel, nu ook met zonnepanelen.

Wat ga je doen?                     

Je belt outbound met (potentiële) klanten en bekijkt samen met hen hoe zij nu in hun contract zitten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, geef jij de klant altijd de juiste informatie over onze diensten. Met jouw enthousiasme en overtuiging weet je klanten aan te zetten om de geadviseerde dienst af te nemen. Geen gesprek is hetzelfde, je hebt gesprekken over acties, aanbiedingen, overstapservices, verhuizingen, meterstanden en gesprekken over einde contract met onze bestaande-, oud- en potentiële klanten. Het verkoopteam heeft als doelstelling om optimale klanttevredenheid te realiseren, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant worden en blijven. Je bent pas écht tevreden als de klant een optimale en persoonlijke ervaring met jou heeft gehad. Daarnaast biedt deze functie alle ruimte om jezelf als ZZP'er te ontplooien en je verder te ontwikkelen.

Laat ons weten dat je bestaat!

Hebben wij jou ervan overtuigd om veel mensen te helpen & uiteraard ook goed geld te verdienen? Wij helpen je graag met de opzet van je eigen energie bedrijf en bieden je vele mogelijkheden. Er wordt zeker wel wat van jou verwacht en dat is 100% inzet en goede wil.


Wil jij zo snel mogelijk voor jezelf starten? Neem dan direct contact op met

Dari Mahler op 0624691147

Koekje erbij?