arrow_drop_up arrow_drop_down
Werken in Callcenter Nijmegen
6 november 2019 

Werken in Callcenter Nijmegen

Werken in callcenter Nijmegen

Ben je opzoek naar een leuke bijbaan in ons callcenter in Nijmegen? Lees dan vooral even verder. Sinds Juni 2019 is het leukste Callcenter in Nijmegen een feit. Vanaf dit moment opende ons Callcenter Energie vestiging Nijmegen.

callcenter nijmegen, callcenter dukenburg, vacature callcenter nijmegen

Waar zit ons Energie Callcenter in Nijmegen?

Kent u het winkelcentrum Dukenburg toevallig? Wij zitten op een korte loopafstand van dit winkel / trein station Dukenburg op het bedrijven terrein Kerkenbos. Zodra je de Kerkenbos op loopt dan volg je gewoon de bordjes richting de basic fit. Onze ingang zit namelijk exact naast de ingang van dit fitness centrum

Voor wie is een bijbaan in ons Callcenter Nijmegen ideaal?

Wij zijn één van de leukste werkgevers voor vele scholieren en studenten. Daarnaast zijn wij in tegenstelling tot veel andere bedrijven in de buurt uitermate flexibel. In principe geef je elke week even aan welke dagen je de week erop in planbaar zult zijn. Vervolgens zullen wij jou enkel inplannen binnen de dagen en uren dat jij beschikbaar bent.

Hoeveel ga ik verdienen via Het Energie Callcenter?

Wij werken met een kristal heldere visie om te stimuleren dat iedereen zoveel mogelijk kan verdienen. Bij ons verdien je naast je uurloon namelijk ook een bonus per afgesloten contract. Daarbij krijg je ook voor elke geslaagde verkoop deze weken een Bol.com cadeau bon twv 5 euro. Maar dat is nog lang niet alles, ook hanteren wij persoonlijk en team bonussen, dus des te meer reden om zoveel mogelijk te komen werken en lekker veel contracten af te komen sluiten. Bij ons kun je dus veel meer verdienen als bij bijvoorbeeld de kruitvat of McDonald’s.

Wanneer kom je solliciteren in ons energie callcenter?

Neem vandaag direct contact op met Dari via 06-24691147 en laat direct jou geweldige sales stem horen. Vertel natuurlijk ook meteen even waarom het jou zo leuk lijkt en waarom jij geschikt bent voor de sales. Vervolgens ga je een sollicitatie gesprek inplannen en kom je gezellig bij ons werken.

Wat is de locatie van ons Energie verkoop callcenter?

BespaarUni BV – Kerkenbos 1111 , 6546BC, Nijmegen

Reactie plaatsen

Koekje erbij?